Empresa

Casas & Casas som una empresa familiar situada al poble mariner de l'Escala.

Iniciem la nostra activitat a l'any 2003, som per tant una empresa jove i dinàmica.

Les nostres principals activitats son la intermediació immobiliària en operacions de compra i venda, l'administració de comunitats de propietaris i la mediació d'assegurances.

Alguns dels atributs més importants que ens caracteritzen són el tracte personalitzat que donem a cadascun dels nostres clients, així com la professionalitat, seriositat i transparència que apliquem a cadascuna de les gestions immobiliàries que realitzem.

Invertim constantment en formació per tal d'estar ben informats de les modificacions legals que es produeixen en aquest camp i així poder oferir un servei actualitzat. Parlem diferents idiomes: català , castellà , francès i angles . Podem afirmar doncs que Casas & Casas està ben preparada per atendre les necessitats dels nostres clients.

Formem part del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) i del Col·legi d’Administradors de Finques de Girona.

Per tot l'anteriorment comentat, els convidem a formar part del grup de clients i amics que han dipositat en nosaltres la seva confiança.